All inclusive – ferier med alt inkluderet

Når man er på ferie med familien eller vennerne, så har du måske lagt mærke til, at din pengepung lang fra også er på ferie. Dankortet bliver kørt lidt for ofte igennem, og der bliver hævet flere penge end planlagt. Rejseselskaberne har dog fundet på en løsning til dette problem! All inclusive rejser – en ferie hvor alt er betalt hjemmefra.

Forskellige former for all inclusive

buffet1Det er ikke just et nyt fænomen at der er kommet all inclusive rejser. De har såmænd eksisteret i noget tid, men de er først begyndt at blive rigtig populære nu – især blandt familier med mindre børn. All inclusive er skabt til dem, som holder af afslapning når de er på ferie. Folk der ikke gider lave mad selv, købe snacks og drikkevarer i det lokale marked, lave lækre drinks om aften – vil uden tvivl blive forelsket i idéen om, at alt er inkluderet.

Der er ikke nogle faste rammer for hvordan all inclusive ser ud. Det er forskelligt fra land til land, og de mange hoteller og rejseselskaber tilbyder også forskellige muligheder. Overordnet handler all inclusive om, at morgenmad, frokost, mellemmåltider, snacks, aftensmad og drikkevarer er inkluderet i den pris du betaler hjemmefra. Du behøver derfor ikke hive dankortet frem, hver gang der skal købes is, pomfritter eller vand i løbet af dagen. Alle i familien kan til hver en tid gå op, og forsyne sig selv med enten mad eller drikkevarer. Der skal dog tages højde for, at all inclusive kan være tidsbegrænset på nogle hoteller. Derudover er det også forskelligt om drinks og aktiviteter hører med i prisen.

Hvis I også ønsker variation

Der er altså mange fordele ved at have alt inkluderet, når man tager på ferie. Der er dog også nogle få ulemper. Hører I til dem, som elsker at komme ud og spise, og besøge flere forskellige restauranter under ferien, så bør I ikke vælge all inclusive. Maden kan ofte blive ensformig når man spiser på hotellets restaurant når man skal spise der flere gange om dagen. Det er derfor et godt råd, at man ikke vælger lidt af hvert i buffeten, hver gang man spiser på hotellet. Sørg for at variere maden, så I ikke bliver trætte af hotellets mad efter blot få dage. Har I fået et godt tilbud på et all inclusive ophold, er det måske også en god idé at skabe plads i budgettet til at gå ud og spise nogle enkelte aftner.

Hvis I ikke ønsker at spise på hotellet om aften, så er der stadig mulighed for, at I kan få et godt tilbud! All inclusive kan ofte fås i flere variationer. Det betyder, at der også er mulighed for at få all inclusive uden eksempelvis aftensmad. Dette kan I tjekke op på hos de enkelte rejseselskaber.

Få en skøn ferie, hvor både du og pengepungen kan holde ferie ved at vælge en rejse med all inclusive. Det er fordelagtigt prismæssigt, og det er klart en fordel for jer, som ikke ønsker at kokkerere selv mens I er på ferie.

Posted in charterrejse

Annonce: