Book-selv-ferie – hvad skal vi huske?

Der er både fordele og ulemper ved at booke ferie selv. For det første kan det nævnes, at alle økonomer vil gøre sig enige i, at tid er penge. Det tager længere tid at booke sin ferie selv, da man skal undersøge hvor de bedste tilbud findes. Vælger du en rejsepakke gennem et rejseselskab slipper du for det besvær. Dog får du ikke helt selv lov til at vælge din helt personlige ”pakke”, når du lader et selskab arrangere din ferie. Derudover skal det også nævnes, at mange nyder selv at booke ferie. Er du en type af den sidste kategori, så vil denne artikel give dig nogle gode råd til, hvad du skal huske på, når du skal booke din ferie.

 

Hvad skal i have ud af ferien?

Som det første kan det være en god idé at sætte sig ned med sin familie, og snakke om, hvilken type ferie I vil have. Hvad er jeres forventninger, og hvad ønsker I at opleve på ferien? Ting man skal overveje er:
• Hvor skal vi hen?
• Hotel, lejlighed eller camping?
• Hvor lang tid skal ferien vare?
• Skal der være all inclusive?
• Skal vi leje bil når vi ankommer?
• Transport til og fra lufthavnen
Rejseforsikring

Når I har dette på plads, kan I begynde at lave research.

 

Momondo.dk

Denne side giver jer overskueligt overblik over, hvilke flyrejser, hoteller og lejebiler der er billigst. Her vil I få et overblik over, hvor meget jeres ferie kommer til at koste jer. Derudover findes der mange andre sider på nettet, som giver en oversigt over forskellige tilbud på hotelværelser og campingpladser i de forskellige lande. Denne research er det vigtigste punkt når du skal booke selv. Det er nemlig her du skal finde ud af, om det ville være billigere at købe en pakke gennem et rejseselskab.

Hvis du ikke føler, at du har et overblik over, hvor mange ting der skal bookes til jeres ferie, så kan du søge på nettet efter feriepakker. De enkelte rejseselskaber giver en beskrivelse af de forskellige pakker de udbyder, så du kan her se, hvad der skal købes når man tager på ferie. Herefter kan du finde ud af, om du kan gøre det billigere, så du dermed kan bruge de sparede penge på anden aktivitet med din familie.

 

Bestil i god tid

Hvis du er hurtigt ude, har du mulighed for at spare penge ved at booke tidligt. Rejser bliver ekstremt dyre, når man nærmer sig sommerferien, med mindre man selvfølgelig køber en afbudsrejse. Det er derfor en god idé at bestille tidligt. Derudover er det en god idé at holder øje med tilbud fra flyselskaberne. Flybilletter er under hård konkurrence, hvilken kun kommer dig til gode, da de til tider er ekstremt billige. Hold derfor øjne og øre åbne når du selv skal booke din ferie.

Til sidst er der ikke andet at sige end, god ferie! Del gerne, hvis du har haft en god oplevelse med book-selv-ferie.

Posted in rejsetips
0 comments on “Book-selv-ferie – hvad skal vi huske?
1 Pings/Trackbacks for "Book-selv-ferie – hvad skal vi huske?"
  1. […] risikere, at du ikke får fri de dage du ønsker. Derudover skal du også have planlagt om du selv vil stå for at booke ferien, eller om du vil booke gennem et rejseselskab. Vælger du at klare alt selv, er der chance for at […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Annonce: