Derfor skal din næste rejse gå til Argentina

rejse-artikel

Sommeren nærmer sig, og derfor er det på tide at bestemme sig for rejsemål, budget og præferencer, hvis man har planer om at tage af sted. Et godt bud på et relativt billigt og helt fantastisk rejsemål er Argentina. En rejse til Argentina har utrolig meget at byde på – alt fra natur til kultur og byliv. Argentina byder på både floder, søer, vandfald og bjerge og har et folk, der er hjertevarmt og fodboldgalt.

Der findes masser af gode tips og tricks på nettet, hvis man skal søge information til sin næste rejse. Hvis du ønsker at være ude i god tid og planlægge rejsen step efter step, så kan du eventuelt klikke her og finde inspiration og gode råd samlet på ét sted.

3 steder at besøge: Natur

Med en så rig natur i Argentina er det et must at rejse dertil for at opleve en natur, der er helt anderledes end den man ser i Danmark. Der er 3 populære destinationer i Argentina, der er værd at besøge, hvis man vil have naturen helt ind under huden.

1. Iguazúvandfaldet

Iguazúvandfaldet er et ekstraordinært smukt vandfald, der befinder sig på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Vandfaldet er på Argentinasiden placeret i naturparken der hedder Iguazú Nationalpark. Iguazúvandfaldet er majestætisk og fantastisk smukt. Vandfaldene er på listen over UNESCOs Verdensarvsliste – en indikator for storhed og fantastiske oplevelser.

2. Perito Moreno

På trods af det menneskeklingende navn er Perito Moreno en gletsjer, der befinder sig i Los Glaciares Nationalpark. Denne gletsjer er utrolig smuk og næsten uvirkelig. Den blå farve på gletsjeren sender tankerne mod Grønland, selv Arktis, men befinder sig i det ellers varme Argentina i Patagonien. Man kan enten vælge at sætte god tid af til at se gletsjeren ved at trekke på den, men ellers går der en bus fra El Calafate, som tager dig direkte til det blå univers.

3. La península Valdés

La península Valdés betyder Valdéshalvøen er en halvø, der ligger ved Atlanterhavskysten. Fordi selve halvøen er et naturreservat, kan man besøge øen og opleve et fantastisk rigt og veludviklet dyreliv. Øen er også – og selvfølgeligt – inkluderet i UNESCOs Verdensarvsliste.

…Men hvorfor vælge Argentina?

Hvis man enten er ung og skal på verdensomrejse, eller man er et par eller familie, der skal på sommerferie, så er Argentina så absolut et besøg værd. I Argentina bliver man overvældet af fantastisk natur, men man har stadig mulighed for at opleve bylivet og udelivet, hvis man besøger større byer som Buenos Aires, Mendoza eller Rosario. Gør noget ved tanken om at rejse til Argentina og tjek de fantastiske tilbud ud.

 

Posted in Alternative rejser

Annonce: