Hvem er Primo Tours

Primo Tours er navnet på Danmarks nye rejsebureau, startet i slutningen af 2009. Men hvem står bag det nye selskab, og hvad kan det tilbyde?

Selvom at Primo Tours er et helt nyt rejsebureau, har firmaet en hel del erfaring i bagagen, da de to erfarne herrer Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen er med bag styrepinden i firmaet. Begge har tidligere erfaring med rejsebranchen, fra både Bravo Tours samt Højmark Rejser.

Konceptet bag Primo Tours er meget lig det som vi kender fra Bravo Tours. Primotours har nemlig valg at satse på at sælge gode gammeldags charterrejser, der inkluderer alt fra en dansk rejseleder der tager imod dig i lufthavnen, som selvfølgelig beflyves af et direkte chaterfly, til gratis bustransfer og hvad der der til hører sig.

Kaster man et kig på destinationerne hos Primo Tours, finder man kendte danske rejsemål som Tyrkiet, Mallorca, Kreta, Egypten, Tenerife med flere.

Primo tours starter op i Billund lufthavn, men rejse-og-ferie.dk forventer at Primo Tours udvider til andre afrejselufthavne med tiden.

Posted in charterrejse Tagged with: , , ,

Annonce: