På ferie i Danmark

Blev der ikke penge til en sommerferie til udlandet, eller har du ikke overskud til at rejse langt væk i år? Så bør du udnytte de mange muligheder, der følger med at bo i et land som Danmark. Bliv hjemme og udforsk de mange aktiviteter, så du kan være med til at se Danmark fra sin smukkeste side!

Undgå stress, turister og lange bilkøer

Danmark1Så snart vi nærmer os sommerferien, får folk en pludselig trang til at rejse væk. Derfor har mange ligeledes en tendens til at glemme, hvor fantastisk et land vi lever i. Danmark giver med sin smukke natur, mange aktiviteter og muligheder, god grund til at blive i landet hen over sommeren. Holdes ferien i Danmark, er der den fordel, at man slipper for de stressede timer i lufthavnen, eller de mange timer i de langebilkøer gennem Tyskland. Med en ferie i Danmark, kan du ligeledes nyde seværdighederne uden de ekstreme mængder af turister. Sammenholdt med, at du aldrig er langt hjemmefra, vil du derfor kunne slappe langt mere af ved at holde din ferie i Danmark.

Hvor og hvordan skal du bo?

Holder man ferie i Danmark, kan man selvfølgelig både vælge at bo hjemme eller ude. Har du brug for en stressfri ferie, hvor der ikke skal bruges tid og penge på at rejse rundt, kan du med fordel blive hjemme. Ønsker du dog komme ud og væk fra hjemmet og de daglige pligter, er det anbefalet, at du rejser væk. Skal du rejse ud i landet, bør du vælge et sted, som er tæt på de seværdigheder du gerne vil se hen over sommeren.

Derudover skal du naturligvis også vælge hvordan du skal bo, mens du holder ferie. Der er heldigvis mange muligheder hvis du bliver i Danmark, og du er ligeledes ikke bundet af et bestemt hotel gennem et rejseselskab. Er vejret godt, og er du til den dejlige danske natur, kan du med fordel udnytte, at Danmark er fyldt med campingpladser. De fleste steder er det både muligt at bo i telt og campingvogn. Derudover findes der mange skønne feriesteder, hvor du kan leje dig ind i en lækker feriebolig. Du kan ligeledes vælge at leje dig ind i et sommerhus, bo på et vandrehjem, et hotel eller en kro, hvis du er til god mad og hygge.

Aktiviteter i hele Danmark

Danmark2Danmark er i høj grad et kulturelt land, og det er derfor muligt at findes masser af aktiviteter, uanset hvor henne du er i landet. Når du skal planlægge din ferie, skal du derfor tage højde for, hvilke aktiviteter du skal bruge tid på. Skal du besøge de største byer, nyde naturen, eller måske begge dele? Der er ingen grund til at føle sig begrænset selvom man holder ferie i Danmark. Der vil uden tvivl være masser af oplevelser, du ikke kender til eller har prøvet før. Besøger du hjemmesiden feriedanmark.dk kan du se en god oversigt, hvilke aktiviteter du kan finde i hele landet. Har du børn med på ferien, kunne du eventuelt besøge en af landets store dyreparker eller zoologiske haver, tage i forlystelsespark eller i badeland. Skal du have en kulturel sommer, kan du i stedet tage på museum eller besøge en af de flotte herregårde/slotte. Er du den aktive type, har du stor mulighed for at opleve Danmark fra sin smukkeste side – tag på fisketur eller besøg en a landets mange golfbaner, hvis du skal prøve noget nyt eller blot slappe af. Eller tag på vandre- eller cykelferie, for at opleve den smukke danske natur.

Der er mange muligheder, når man er på ferie i Danmark, og man skal derfor ikke udelukke, at man kan få nogle fantastiske oplevelser ved at holde sommerferie herhjemme. Danmark er et smukt og unikt land, og ved at holde ferien hjemme, vil du måske se dit hjemland fra en helt ny side.

Posted in Alternative rejser

Annonce: