Rejser for enlige

Rejser du som enlig og har børnene med? Er du i tvivl om, hvordan I får den bedste ferie? Så er der her to rejseformer som vi vil anbefale.

Mød nye mennesker på din rejse som enlig:

Der findes mange rejseformer, hvor man nemt kommer i selskab med andre. Er man enlig, og har sine børn med ude og rejse, så kan det være rart at møde andre mennesker på sin ferie. At møde nye mennesker på sin ferie, kan være en fantastisk oplevelse for dig og dine børn. Hvis dine børn møder jævnaldrende, så kan de gøre hinanden ved selskab om aften, eller om dagen hvor der skal spilles strandtennis. Derudover er der mulighed for både fællesspisning og I kunne arrangere fælles udflugter.

Der er bestemte former for ferie, som specielt egner sig til dette. F.eks. er campingferie en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker. Derudover arrangerer mange rejseselskaber campingpladser kun for danskere, hvor der laves fællesspisning en gang om ugen. Det handler om at være aktiv under sin ferie, så man kan dele de lune aftener i et behageligt selskab. Hvem ved, måske møder I nogle mennesker, som gør jeres ferie helt fantastisk! Måske får I endda nogle nye venner, som I kan holde kontakten med, når I kommer hjem. Deltag i arrangementer som arrangeres af rejseselskaberne, så oplever I noget nyt.

Kom ned i gear og nyd en afslappet ferie

Hvis du modsat fortrækker at være alene med dine børn, når I er på ferie, så findes der selvfølgelig også mange rejseformer for dette. Forskellen ligger I hvordan I bor på rejsen. Hvis du rejser som enlig og bor i telt, hvor maden bliver lavet hen over en grill udenfor, så er der større chance for at møde nye mennesker, end hvis I vælger at bo i en ferielejlighed. Der kan også være god mening i at være for sig selv, når man rejser som enlig. Måske har du brug for at lade tankerne flyde, og komme langt væk fra den travle hverdag. Hvis du er denne type, så er ferielejligheder en fantastisk mulighed for at komme lidt væk, da I også har jeres eget køkken.

Hvad har du brug for?

http://www.primotours.dk/rejseformer/alene-rejsende er en rigtig god hjemmeside, når man ønsker at skabe sig et overblik over ens muligheder. Her indtaster du hvor mange børn du rejser med, hvilken periode du ønsker at rejse, og hvilket prisleje rejsen skal holde sig inde for. Sæt dig ned og overvej hvilken type ferie du ønsker. Hvad har du brug for? Alene tid med børnene, eller har du lyst til at møde nye mennesker?

Posted in charterrejse, rejsetips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Annonce: