Rejsetip – Kuffert

Når du skal ud at flyve, og rejser af sted mod lufthavnen, er der nogle ting som du på forhånd kan gøre klar så der er endnu større chance for, at du får en rigtig dejlig rejse. Rejse-og-ferie.dk giver dig nogle konkrete råd til din kuffert!

  1. Rejser du indenrigs så benyt kun håndbagage hvis muligt – så slipper du for kø ved bagagebåndet, der snupper en god del af din tidsbesparelse. Vær opmærksom på flyselskabernes krav om vægt og størrelse.
  2. Rejser i flere sammen, så pak lidt tøj i hver kuffert – allerhelst i jeres håndbagage. Dukker bagagen ikke op, kan du klare et par dage med et sæt undertøj og en t-shirt, hvilket betyder at du undgår at skulle tvangs-shoppe de første par dage. Godt nok modtager du et pengebeløb efterfølgende til at dække tøjindkøbet, men du modtager ikke penge for “spildt ferie”
  3. Gør din kuffert let genkendelig. Har du en hard-cover kuffert kan du f.eks. klistre klistremærker på kufferten, hvorimod at du let kan sy en bred snor i stoffet på en soft-cache kuffert.
  4. Sørg for at kufferten er påført et kuffermærke med dine kontaktoplysninger – både din permanente adresse i Danmark, samt hotelnavn og mobiltelefonnummer med +45 foran.
  5. Skulle du være så uheldig at miste din kuffert kan det være svært at huske det nøjagtige udseende, mærke, med mere. Tag derfor et billede af jeres kuffert med jeres digitalkamera inden afrejse, som i kan benytte hvis uheldet skulle være ude
  6. Sidst men ikke mindst når din kuffert er væk når du er på ferie: anmeld den manglende kuffert så hurtigt så muligt!

God rejse!

Posted in flyrejse, lufthavne Tagged with: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Annonce: