På storbyferie – hvad skal jeg pakke?

Det er altid en længerevarende kamp, når man skal finde ud af hvad man skal tage med på ferie. Uanset om det er charterferie, storbyferie eller camping. Lufthavnen har på forhånd skabt nogle begrænsninger, da du højst med medbringe 20 kg når du skal ud og flyve. Det er derfor vigtigt at finde ud af hvad der er nødvendigt at tage med.

 

Det praktiske

Man tager på storbyferie for at opleve. Om det så er byens shoppegader, museer eller restauranter der skal opleves, så skal der pakkes praktisk, da man sjældent sidder stille på en storbyferie. Det første du bør pakke er dit pas. Du kommer ikke langt uden dette, og det er vigtigt at havde passet i orden. Derefter bør du tænke på hvilken valuta det givne land bruger. Vil du veksle penge hjemmefra, eller hæver du pengene dernede?

Når det praktiske er på plads, kan du begynde at tænke over hvad du forventer af din ferie. Skal du ud og feste, eller skal du gå lange ture gennem byens gader? Måske begge dele?

 

Gummisko – den vigtigste beklædning

Uanset hvad, så er den vigtigste beklædning på en storbyferie dine sko. Du vil uden tvivl have svært ved at nyde din type ferie, hvis dine sko gnaver, er upraktiske eller er for varme. Pak derfor et bare behagelige gummisko som du nyder at gå rundt i. Har du disse ved hånden, så slipper du for vabler og ømme fødder, hvilket du med sikkerhed vil sætte pris på. (Tag dog for en sikkerhedsskyld vabelplaster med i kufferten). Derudover er det vigtigt at pakke en del forskelligt tøj. I mange kirker er det et krav, at dine skuldre og knæ er dækket, hvis du ønsker at komme indenfor. Derfor er det vigtigt både at have en langærmet bluse og et par shorts, som går under knæet med. Derudover er det vigtigt ikke at glemme, at der vil være muligheder for sol. Det er vigtigt at pakke solcreme, da din hud er i konstant sollys, også selvom du er inde i storbyen. Tag ligeledes en god rygsæk med til de lange gåture gennem byen. Det vil du ikke fortryde, når du skal slæbe rundt på vandflasker, kort og pung hele dagen.

 

Til de lange nætter

Om aften vil der være masser af muligheder for både fine middage og festlige arrangementer. Tag derfor noget tøj med som du har det godt i. Når du har leget turist hele dagen, vil du uden tvivl nyde at komme ned i lidt festligere tøj, så du kan nyde bylivet, og de fantastiske muligheder som byen tilbyder.

Sidst men ikke mindst så er det selvfølgelig vigtigt at huske sit kamera! Du kommer til at få en masse smukke og spændende oplevelser, som du ønsker at se tilbage på senere hen.
God ferie!

Posted in rejsetips, Storbyferie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Annonce: