Tandlæge i udlandet

Som du sikkert ved, er det ofte dyrt at gå til den lokale tandlæge – især hvis der er tale om andet, end bare en almindelig tandrensning.  Få tips til hvordan du kan spare penge på tandlægeregningen, ved at vælge en tandlæge i udlandet.

Vidste du at du kan spare op til 80% på din tandlægeregning, ved at vælge en tandlæge i udlandet? Faktisk behøver du i mange tilfælde ikke at rejse langt væk for at opnå store besparelser. Har man eksempelvis bopæl på Sjælland, kan man med fordel krydse sundet, og vælge en tandlæge i Svergie. Hjemmesiden avmintand.dk, der formidler kontakt til tandlæger i ind- og udland, samarbejder med en række svenske klinikker, herunder flere i Malmø og Helsingborg. Hjemmesiden har en række kvalitetskrav, der gerne skulle være med til at sikre en god oplevelse, for patienterne der benytter de anbefalede klinikker.

Personer fra Jylland og Fyn derimod, kan med fordel vælge at benytte sig af en tandlæge i Tyskland. I Tyskland er det ofte muligt at spare op til 50%, samtidig med at man kan føle sig tryg, da flere af klinikkerne i Flensborg har dansktalende personale ansat.

Hvad så med tilskud?

Vælger du en tandlæge inden for EU’s grænser, er der ofte mulighed for at modtage tilskud til tandlægeregningen. Hvor man i Danmark modtager tilskud fra Den Offentlige Sygesikring, modtager man i stedet tilskud fra sundhedsregionen, når man benytter en tandlæge i udlandet.

Er man medlem af Sygeforskiring Danmark, er der også her tilskud at hente. Tilskudet der gives, afgøres af din forsikringsgruppe.

Selvom at der kan være penge at spare ved at vælge en tandlæge i udlandet, er et godt råd dog at sammenligne priserne hos konkurrencedygtige danske tandlæger, inden du vælger at takke ja til et givent tilbud. Priserne mellem danske tandlæger varierer nemlig utroligt meget, hvorfor din lokale tandlæge meget vel kan vise sig, at være meget dyrere end andre danske tandlæger.

Posted in rejsetips Tagged with: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Annonce: