Idéen over dem alle til globetrottere

Er du som mig vild med at rejse eller tage på ferie? Så har jeg her den perfekte idé til dig! Brug den til dig selv, eller som gaveidé.

Nå, lad os gå til sagen. Denne idé er til dig, der er så nysgerrig at du sjældent vender tilbage til det samme rejsemål flere gange. Har du det som mig, som hele tiden ønsker at opleve nye fjerntliggende destinationer, synes jeg at du skal overveje at investere i en plakat. En plakat tænker du sikkert – hvad dælen skal jeg bruge den til? Jo ser du, på nettet findes der et hav af forskellige plakater som du kan købe billigt, herunder plakater med et kort påtrykt.

For helt ned til 89 kr, kan du i skrivende stund få fingrene i et landkort, som du kan bruge til udsmykning derhjemme. Mulighederne er mange: du kan eksempelvis som mig vælge at kistre dit verdenskort på på en korktavle, hvorefter du kan sætte nåle de steder som du har været forbi. Personligt har jeg laet et system, hvor jeg bruger én type nål til steder hvor vi alle 3 i familien har været sammen, og en anden type til steder vi kun har oplevet alene. Mulighederne er mange, så find dit eget system og kom i gang.

Og piiist! Sådan et verdenkort kan tit sætte snakken i gang med vennerne, når de opdager at du har været på ferie nogle fede steder. En bonuseffekt hvis du som jeg kan lide at dele ud af dine rejseoplevelser!

Posted in rejsetips Tagged with:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Annonce: